PANDORA - GAMA E PRODUKTEVE

Kompania Pandora nepermjet markave me te njohura ofron per tregun Shqipetar dhe Kosovar  nje game te gjere te dyerve cilesore Gjermane te brendshme dhe te jashtme, garazheve dhe industriale.

 

Dyert e Brendeshme sillen per ju nepermjet markes te njohur Gjermane PRUM :

Shiko Katallogët e produkteve PRUM

Dyer e Jashtme, Industriale dhe Garazheve sillen nepermjet kompanise HORMANN :

Shiko Katallogët e produkteve HORMANN

Se fundmi Pandora ka mundesuar dhe sjelljen e parketeve dhe laminateve, produkte te kompanis WINEO :

Shiko Katallogët e produkteve WINEO

Vendodhja Jone!

Adresa Prishtine:

Adresa Tirane: