sq en

Dyer të brendshem Dyer të jashtme Dyer për garazha Dyer industriale Dyer të brendshem Dyer të jashtme Dyer për garazha Dyer industriale Dyer të brendshem Dyer të jashtme Dyer për garazha Dyer industriale Dyer të brendshem Dyer të jashtme Dyer për garazha Dyer industriale Dyer të brendshem Dyer të jashtme Dyer për garazha Dyer industriale

Për Ne

Pandora

Produktet më cilësore të kompanive më të specializuara në lëmin prodhimtarisë së dyerve në Evropë, sot në Kosovë dhe Shqipëri, tregtohen nga kompania "Pandora"

Besueshmëria, transparenca, profesionalizmi dhe sukseset e njëpasnjëshme në punë, kanë bërë të mundur që fillimisht kompanisë Pandora t'i besohet përfaqësia e prodhuesit më të madh të dyerve të brendshme "PRÜM" nga Gjermania. Ndërkohë, listës i shtohet prodhuesi i specializuar i dyerve industriale, garazhave, motorëve "HÖRMANN" nga Gjermania, pastaj, prodhuesi i çelësave MasterKey "KABA" nga Austria, prodhuesi i dorezave "LIENABCHER" nga Austria.

Deri mё tani, Kompania "Pandora" nё Kosovё, ka realizuar projektet mё tё rёndёsishme nё Kosovё, siç janё ato nё: Kuvendin e Kosovёs, Post Telekomin e Kosovёs, Aeroportin Internacional tё Prishtinёs, administratёn e UNMIK-ut, bazat e KFOR-it francez, holandez, gjerman, Qendrёn Tregtare" Albi Center", objektin e shitjes dhe servisimit të Mercedes-Benz Prishtinë, dhe shumё projekte tjera.

Ndёrkohё qё nё Shqipёri, "PANDORA-AL", gjerё mё tani ka realizuar suksesshёm projekte tё ndryshme, ndёr mё tё rёndёsishmet janё ato nё qendrat "MEGATEK", "PRAKTIKER", "TEG", kompaninё "DEVOLLI HYDROPOËER", fabrikёn e cementos nё Borizanё "TITAN BETON", Rezidencën e vilave në Kodrёn e Diellit "AGIKONS", "VODAFONE objekti i ri në autostradë", "TERNA Spitali Hygeia ", "MOBILE 4 AL (Plus Communication), etj.

Pikat kryesore të shitjes gjenden në Prishtinë, në rrugën "Robert Doll" dhe në Tiranë në rrugën e "Kavajës", kurse depoja e madhe me mbi 5000 copë dyer të llojeve dhe madhësive të ndryshme, gjendet në kilometrin e tetë të rrugës Prishtinë-Podujevë në fshatin Vranidoll.

Klietët

Kosovë

Kuvendi i Kosovёs, Post Telekomi i Kosovёs, Aeroporti Internacional i Prishtinёs, Administrata e UNMIK-ut, bazat e KFOR-it francez, holandez, gjerman, Qendra Tregtare "Albi Center", objekti i shitjes dhe servisimit të Mercedes-Benz Prishtinë, dhe shumё projekte tjera.

Klietët

Shqipëri

"MEGATEK", "PRAKTIKER", "TEG", kompania "DEVOLLI HYDROPOËER", fabrika e cementos nё Borizanё "TITAN BETON", Rezidenca e vilave në Kodrёn e Diellit "AGIKONS", "VODAFONE objekti i ri në autostradë", "TERNA Spitali Hygeia ", "MOBILE 4 AL (Plus Communication), etj.